Πανέμορφα Νυφικά Χτενίσματα για την Ωραιότερη Μέρα της Ζωής σας!

Bridal day

Έφτασε η μέρα του γάμου, μεγάλη μέρα και πολύ σημαντική για εσάς, τα έχετε ετοιμάσει όλα στην εντέλεια ...νυφικό, στολισμός, αίθουσα, προσκεκλημένοι, τραγούδι εισόδου!

Το μόνο που απομένει είναι να κάνετε και μια εκθαμβωτική εμφάνιση στην εκκλησία και να μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Για να το πετύχετε αυτό το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφεθείτε στα χέρια μας!


Ελάτε απο το χώρο μας να συζητήσουμε απο κοντά τα όνειρά σας, να δοκιμάσουμε το χτένισμα και το μακιγιάζ που έχετε ονειρευτεί και να καταλήξουμε σε αυτό που θα ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και το χαρακτήρα σας.

Μέσα από αυτή την καθημερινή εξέλιξη προσπαθώ σε συνεργασία με την ομάδα μου να προσφέρω ειλικρινή και άρτια παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, τόσο όσο αξίζει σε κάθε έναν από σας που μας κάνει την τιμή να μας επισκεφθεί.

Προσφέρουμε υπηρεσίες ομορφιάς, μαλλιών, νυχιών και μακιγιάζ σε level up εξυπηρέτηση και φυσικά αξεπέραστα αποτελέσματα.

Είμαστε experts σε ό,τι αφορά την δική σας εμφάνιση τόσο την καθημερινή όσο και την επίσημη βραδινή και Bridal Experts πλήρως ενημερωμένοι για ότι χρειάζεται μια μέλλουσα νύφη για τη μεγάλη μέρα! 

Τον τελευταίο καιρό μετά από τα κενά που είδαμε πως υπάρχουν στο θέμα της εκπαίδευσης έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα επαγγελματικά σεμινάρια για αρχάριους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ομορφιάς αλλά και για ήδη επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν, να προσωποποιήσουν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους στους παρακάτω τομείς.

Μαλλιά: 
▪ Διόρθωση χρώματος 
▪ Βραδινά χτενίσματα 

Μακιγιαζ: 
▪ Γίνε Make Up expert 
▪Dress my face: για τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν να βάφονται σωστά.

Νύχια:
Τα πάντα για το nail art 
▪LINEAR 
▪Bridal 
▪3D Plasteline 
▪3D GEL nail art 
▪Aquarella 
▪Cartoon
▪Summer
▪Christmas ...

Ευχαριστώ για την προτίμηση και εύχομαι να σε δούμε και από κοντά λύνοντάς σου οποιαδήποτε απορία έχει να κάνει με την ομορφιά σου! 

You Might Also Like

0 comments